Sponsoring

Beste (potentiele) sponsor
 

Ieder jaar in week 25 staat het dorp Veen in het teken van de jaarlijks terugkerende feestweek. Een gezellige week voor jong en oud met vele uiteenlopende evenementen. Wij hopen komende jaren de inwoners van Veen en omstreken deze feestweek aan te kunnen blijven bieden maar daar hebben wij uw hulp bij nodig... Grijp nu uw kans en verbindt uw (bedrijfs)naam aan dit evenement! Dit kan volgens verschillende pakketten, kijk onderstaand naar de verschillende mogelijkheden en kies diegene die het beste bij u past! U kunt zelfs voor een relatief klein bedrag uw (bedrijfs)naam voor een heel jaar koppelen aan niet alleen de feestweek maar ook het mooie nieuwe dorpshuis!

Overzicht

Weeksponsor Zilver

Weeksponsor Goud

Jaarsponsor Zilver

Jaarsponsor Goud

€ 50,- per (feest)week

€ 75,- per (feest)week

€ 125,- per jaar

€ 150,- per jaar

Internetsite

Uw naam en/of logo wordt geplaatst op www.feestweekveen.nl

X

X

X

X

Reclame in de feesttent

Uw naam en/of logo komt gedurende de feestweek diverse malen langs in de feesttent op het digitale scherm

X

X

X

X

Reclame      in het programma boekje

Uw naam en/of logo wordt gedrukt in het programmaboekje van de feestweek en wordt huis-aan-huis in Veen bezorgd (± 1250 exemplaren)

 

X

 

X

Internetsite

Uw naam en/of logo wordt geplaatst op www.stichtingdorpshuisveen.nl

 

 

X

X

Reclame      in het dorpshuis

Uw naam en/of logo komt gedurende verschillende activiteiten in het dorpshuis diverse malen langs op het digitale scherm

 

 

X

X


 

 

Meer informatie? Stuur een email naar  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Wilt u net als ons dat de jaarlijkse feestweek blijft bestaan, twijfel dan niet en verbind uw naam aan dit gezellige evenement!